Teglgårdsparken i Middelfart, hvor Bygningsstyrelsen har købt de to kontorejendomme på billedet. Bygningerne er forbundet med en underjordisk gang. Foto: Home Erhverv Fyn

Køber to fynske kontorejendomme for stort tocifret millionbeløb

Bygningsstyrelsen har købt to kontorbygninger i Middelfart på tilsammen 5.956 kvm. Sælger er Danica Pension, som har solgt de historiske ejendomme. De to kontorbygninger i Teglgårdsparken – henholdsvis nummer 19 og 99 – har Skat som lejer, og Skat bliver boende efter Bygningsstyrelsens overtagelse af ejendommene, der tidligere har udgjort en del af Middelfart Sygehus.

Home Erhverv Fyn har formidlet salget for Danica efter at have fået opgaven i april 2018.

– Vi er naturligvis glade for og stolte over at være en del af så stort et salg, og vi glæder os over, at Bygningsstyrelsen nu overtager ejendommene. Som erhvervsejendomsmægler har det været en spændende proces at være en del af, siger indehaver Henrik Svane, Home Erhverv Fyn.

Hverken køber eller sælger ønsker at oplyse den nøjagtige salgspris, men Henrik Svane siger til Estate Media, at prisen ligger mellem 70 og 80 millioner kr., og at overtagelsen var per 1. januar.

Bygningsstyrelsen er i Vejle ved at bygge en ny politiskole, hvor købesummen samt udgifter til til- og ombygning løber op i samlet 552 millioner kr.

Læs mere i Entreprenør vinder ny politiskole på 20.000 kvm til 552 millioner kr.

Seneste nyheder om transaktioner:

Læs også Ejendomskompleks på Frederiksberg solgt for trecifret millionbeløb (+)

Læs også Castellum og Lilium i byttehandel til 4 milliarder kr. (+)

Læs også Heimstaden køber to boligejendomme for 365 millioner kr. i København (+)

Læs også Logicenters køber 21.000 kvm lager- og kontorbygning i Odense (+)

Læs også Patrizia køber 71 boliger i København (+)

Læs flere nyheder om transaktioner her 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder