Direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening. Foto: Lars Horn/Baghuset

Boligforening tæt på at lukke rammeaftale på en halv milliard kr.

Lidt over en halv milliard kr. Det er omfanget af det byggeri, som Himmerland Boligforening forventer vil falde ind under den rammeaftale, organisationen i denne uge indgår med seks samarbejdspartnere.

– Det drejer sig om de kommende fire års tekniske rådgivning og bistand i forbindelse med vores nybyggerier og renoveringsopgaver, hvor det ikke er urealistisk at imødese samlede arbejder i et omfang på den pæne side af 500 millioner kr. Til sammenligning har vi over de seneste 10 år investeret omkring fem gange så meget i renovering og nybyggeri i det østlige Aalborg.

– Forskellen er, at der under den nye rammeaftale bliver tale om opgaver i både det østlige Aalborg, den centrale del af byen, Vestbyen og nye bydele i kommunen, hvor vi ikke hidtil har haft byggerier, oplyser direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.

Himmerland Boligforening har i forbindelse med indgåelse af rammeaftalen frem til 2023 især været på udkig efter partnere, der kan påtage sig opgaven som totalrådgiver. Dog forventer man, at der også vil også være enkelte rene arkitekt- eller ingeniøropgaver under rammeaftalen.

De udvalgte samarbejdspartnere er C.F. Møller Architects, Link Arkitektur og Norconsult – Kaai, Cowi, MOE samt Brix og Kamp. Når der foreligger konkrete opgaver i totalrådgivning under rammeaftalen, vil disse komme i miniudbud blandt de seks virksomheder.

Seneste nyheder om Aalborg:

Strid om regnefejl giver Cloud City-projekt i Aalborg massive problemer

Nordjyske Valhal Estate kaster sig ud i gourmetrestaurant-sats (+)

Calum stævner Aalborg Kommune i Stigsborg Havnefront-sag

Gammel spritfabrik i Aalborg bliver til 117 ungdomsboliger og 15 seniorboliger

Privat bygherre bygger 156 boliger i nyt center i Aalborg

Læs mange flere nyheder om Aalborg her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder