Den Sønderjyske By på Frederiksberg. Foto: Google Maps
Den Sønderjyske By på Frederiksberg. Foto: Google Maps

Amerikansk kapitalforvalter meldes tæt på milliardhandel på Frederiksberg

I sidste uge kunne Estate Pluss oplyse, at Frederiksberg Boligfond har solgt tre ejendomme med i alt 424 lejligheder og 15 erhvervslejemål til en udenlandsk investor, og at det drejer sig om ejendommene ”Peter Bangs Hus”, ”Svalegården” og ”Den Sønderjyske By” på Frederiksberg.

Nu skriver Berlingske, at køberen er den amerikanske kapitalforvalter Blackstone, og at købet sker i samarbejde med Blackstones danske samarbejdspartner, administrationsselskabet 360 North med investeringsansvarlig Nils Jansson.

Berlingske er i besiddelse af en flere uger gammel lydoptagelse, hvor Nils Jansson fortæller medarbejdere i 360 North, at handlen er tæt på at være i hus.

– Det ser ud, som om vi har købt en portefølje fra Frederiksberg Boligfond, 404 lejemål, siger Nils Jansson på mødet, afslører lydoptagelsen, skriver Berlingske.

Peter Bangs Hus består af 41 boliger, Svalegården af 80 boliger og 12 erhvervslejemål, mens Den Sønderjyske By omfatter 303 boliger og tre erhvervslejemål – i alt 424 lejligheder og 15 erhvervslejemål.

Frederiksberg Boligfond med bestyrelsesformand Flemming Brank, som også er medlem af kommunalbestyrelsen (K) i Frederiksberg Kommune, regner med at kunne offentliggøre navnet på den udenlandske investor i løbet af kort tid.

Frederiksberg Boligfonds formål er i samarbejde med Frederiksberg Kommune at drive fondens ejendomme.

Læs mere om handlen i Udenlandsk investor køber 424 boliger på Frederiksberg (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder