Erhvervsmægler Ebbe Larsen, Nybolig Erhverv Jørgen Klode. Foto: Nybolig Erhverv

Ejendomsinvestorer er begyndt at kigge mod Vestsjælland

Boksbutikker og boligejendomme er blevet varme investeringsemner i Korsør. De høje priser i de største byer har flyttet efterspørgslen på Sjælland væk fra København, og den seneste uge har Nybolig Erhverv-kæden formidlet erhvervsejendomme for cirka 100 millioner kr. – alene i Korsør.

Det oplyser erhvervsmægler Ebbe Larsen, Nybolig Erhverv Jørgen Klode.

– Der er ingen tvivl om, at investorerne søger ud på Sjælland, både til blandt andet Slagelse, Korsør, Ringsted, Holbæk og Næstved. Vi har ikke mindst efterspørgsel fra købere, som vi ikke tidligere har set i markedet. Investeringsejendommene bliver nærmest revet ned fra hylderne. Budskabet er, at herude kan investorerne få et afkast på 7-8 procent mod måske 2-3 procent i København og andre af de større byer, siger Ebbe Larsen.

En af de nysolgte ejendomme i Korsør er en del af butikscenteret med boksbutikkerne Jysk, T.Hansen og Dansk Factory Outlet ved Vestmotorvejen. Butiksejendommen er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til en fynsk investor, som i forvejen ejer flere investeringsejendomme.

Korsør-handel til 77 millioner kr.
Også vestsjællandske boligejendomme er kommet i høj kurs hos investorerne.

I februar omsatte Nybolig Erhverv-kæden erhvervsejendomme for 82 millioner kr. i Holbæk, og her i november har Nybolig Erhverv-kæden formidlet en handel med 44 ejerlejligheder i Korsør til omkring 77 millioner kr.

Læs mere i Odense-investor sælger 44 boliger i Korsør til investeringsselskab

– Tidligere kiggede investorerne højst til Roskilde eller Køge, men udvikling, bosætning og ikke mindst afkastet på investeringsejendomme trækker helt tydeligt efterspørgslen i vores retning, siger Ebbe Larsen.

Læs også København mister top 10-plads blandt ejendomsinvestorer





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder