Projektet mellem Randersvej, Stockholmsgade, Kalmargade og Malmøgade i Christiansbjerg-området. Illustration: Eriksen Arkitekter

Tre bygherrer bag aarhusiansk projekt med 220 boliger

220 nye boliger er under udvikling i Aarhus. Det sker på en grund langs Randersvej i Christiansbjerg-området, skriver Århus Stiftstidende.

Ifølge avisen står Kaup fra Skanderborg, Eriksen Group fra Aarhus og Boligkontoret Århus bag projektet med 220 lejeboliger fordelt på 18.000 kvm lejligheder i op til seks etager og rækkehuse i to plan.

– Det bliver en fantastisk beliggenhed mellem Skejby og universitetet og med letbanestop lige ved døren og indkøbsmuligheder samtidig med, at byen stadig er helt tæt på, siger indehaver Freddie Eriksen, Eriksen Group, til Århus Stiftstidende.

Kaup og Eriksen Group står for 171 lejligheder og 15 rækkehuse på mellem 122 og 128 kvm, mens Boligkontoret Århus’ projekt består af 33 almene lejligheder.

De tre bygherrer forventer, at boligerne, som er tegnet af Eriksen Arkitekter, er klar til indflytning senest i begyndelsen af 2021.

Læs også Nrep og Hommelhoff-udvikler bag 36.000 kvm boligbyggeri i Aarhus (+)

Læs også Postnord sætter 10.200 kvm udviklingsejendom i Aarhus C til salg (+)

Læs også International fond køber to Aarhus-ejendomme for 240 millioner kr.

Læs også Bygger 60 meter højt kontorhus i Aarhus til it-virksomhed

Læs også Ejendomsudvikler vil bygge ny by med 10.000 boliger

Læs mange flere nyheder om Aarhus her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder