- Hvis vi virkelig giver den gas, så tager vi måske en øl efter arbejde en gang om året, siger Stine Kepp og Flemming Buhl, der på den måde passer godt ind i en fordomsfuld skabelon om, at det at være ansat i en bank ikke er lig med de mest rock'n'roll-definerede arbejdspladser. Foto: Wilfred Gachau

Makkerpar i spidsen for ejendomme for 7 milliarder kr.

15 års samarbejde har fået Stine Kepp og Real Estate Director Flemming Buhl, Nordania Leasing, til at gro sammen professionelt. Det er godt for samarbejdet, men det er også en udfordring.

– Vi ligner hinanden mere og mere og tænker de samme tanker, siger Stine Kepp.

Som udgangspunkt er de to ellers meget forskellige. Flemming Buhl er Excel-manden og Stine Kepp er markedsmennesket. Tonen er ligefrem og rapkæftet, og selvom de to aldrig ses privat, så retter de på hinanden, hvis de smasker eller ikke har taget det rigtige tøj på til lejligheden. For de er hinandens bedste venner og taler med hinanden om alt. På arbejde altså.

– Det, vi sætter størst pris på i vores samarbejde, er vores uformelle tone og totale loyalitet. Og det har vi skabt nogle gode resultater på, siger Stine Kepp.

Det var Flemming Buhl, der ansatte Stine Kepp tilbage i 2003. På det tidspunkt havde han allerede været længe i leasing.

Artiklen indgår i serien ”Makkerpar i ejendomsbranchen”. Læs hele artiklen i Estate Magasin nr. 5/2018, som udkommer i denne uge, og som du kan læse online her (artiklen begynder på side 57)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder