Sådan kan hotellet i den nye forlystelsespark i Billund komme til at se ud. Illustration: Creo Arkitekter/Lars Møller Christensen

Kommune kræver flere oplysninger om ny forlystelsespark på 300.000 kvm

Billund Kommune vil have flere oplysninger fra udviklingsfirmaet Gram & Jeppesen Group, som planlægger en ny forlystelsespark på 300.000 kvm, før kommunen vil give tilladelse til forlystelsesparken i området ved Østerbyvej i Billund.

Det skriver Jydskevestkysten.

Herning-firmaet, som består af direktørerne Birgitte Maj Gram og Peder Jørgen Jeppesen, ønsker desuden tilladelse til at bygge et 53 meter højt hotel fordelt på 18 etager samt et parkeringshus i otte etager, hvoraf seks er over jorden, med plads til 5.000 biler.

Byggeriet kræver en ny lokalplan.

– Vi har sagt ja til at få lavet en lokalplan, men vi ønsker at få lavet en visualisering af bygninger og omgivelser for at se, om en bygning på 53 meter i højden, som de ønsker, kan passe ind i området, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget i Billund Kommune, Per Nyhus (DF), til Jydskevestkysten.

Gram & Jeppesen Group er ikke meget for at gå i detaljer med finansieringen af forlystelsesparken, men siger, at opførelsen skal ske ”i samarbejde med internationale og nationale investorer og kapitalfonde som slutejere på projektet”.

Creo Arkitekter har tegnet hotellet til den måske kommende forlystelsespark på 300.000 kvm. Til sammenligning er Legoland i dag 147.000 kvm.

Læs mere i Udviklere planlægger forlystelsespark dobbelt så stor som Legoland (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder