Danica Pensions nye bydel, Tuborg Strandeng, i Tuborg Havn i Hellerup. Illustration: Lundgaard og Tranberg Arkitekter

Danica sætter luksuslejligheder til salg i Tuborg Strandeng fra 15,5 millioner kr.

I den kommende tid skyder de to første, skulpturelle kysthuse op ved kanten af Øresund beklædt med gyldne, brændte sten i stil med dem, som Lundgaard & Tranberg Arkitekter valgte til Skuespilhuset ved Københavns Havn. Byggeriet kaldes Tuborg Strandeng.

– Forhåndsinteressen viser, at der er en efterspørgsel efter eksklusive ejerboliger tæt på kulturoplevelser og arbejdspladsen i storbyen, men uden at gå på kompromis med fred og ro i smukke naturomgivelser. Det frister i bogstavelig forstand at have Øresund lige uden for døren med masser af muligheder for at leve et aktivt liv på og ved vandet, siger Robert V. S. Nellemann, projektudviklingsdirektør i Danica.

I første omgang opføres to kysthuse med i alt 50 boliger på mellem 4 og 13 etager. I de næste etaper følger yderligere 117 ejerboliger fordelt på yderligere tre kysthuse. Boligerne varierer i størrelse fra cirka 160 til 320 kvm.

Boligerne i de første to kysthuse forventes indflytningsklare i 2021 og er sat til priser fra 15,5 millioner kr. Home Lone Bøegh Henriksen har fået opgaven med at sælge lejlighederne i Tuborg Strandenge.

Efter planen er NCC først færdig med at opføre Lundberg & Tranbergs bygningsskulpturer tidligst i 2021.

Læs også Home: Strammere låneregler får skyld for prisfald på ejerlejligheder (+)

Læs også NCC skal opføre 100 lejligheder for 460 millioner kr. på Tuborg Havn for Danica

Læs også NCC skal bygge liebhaverlejligheder for 373 millioner kr. for Danica





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder