Disse entreprenører var bedst til at tjene penge i 2017

I 2016 var KPC og CG Jensen to af de bedste entreprenører, når det kom til at få udbytte af deres projekter med en overskudgrad på hhv. 7,8 procent og 8,5 procent. Begge disse virksomheder er kommet ud af 2017 med en ringere overskudsgrad, og andre virksomheder har taget førerpositionerne.

I 2017 var det nemlig A. Enggaard og Arne Andersen, der havde den største overskudsgrad med hhv. 8,5 og 8,2 procent. På de efterfølgende pladser landede Skou Gruppen og CG Jensen med hhv. 7,6 og 7,5 procent.

A. Enggaard omsatte i 2017 for knap 3 milliarder kr. og kunne præsentere et resultat før skat på 226 millioner kr. Til sammenligning tjente Danmarks største entreprenør målt på omsætning, Per Aarsleff, 4,86 milliarder kr. og endte med et resultat før skat på 201 millioner kr.

Kilde: Licitationen

Læs også Problemer for entreprenører startede allerede i 2017 (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder