Segmentchef for boligbyggerier Kristina Jordt Adsersen, Link Arkitektur

Link Arkitektur henter Kristina Jordt Adsersen som segmentchef

Link Arkitektur har ansat Kristina Jordt Adsersen i en nyoprettet stilling som segmentchef for boligbyggerier. Her skal hun styrke Links markedsposition og drive virksomhedens forventede vækst på boligområdet.

Kristina Jordt Adsersen kommer fra en stilling som segmentleder for By & Bolig i Zeso Architects og var inden da partner og medstifter i arkitektfirmaet Mutopia.

– Vi er stolte over at få Kristina Jordt Adsersen med på vores hold, og vi glæder os til at drage nytte af hendes store erfaring og omfattende netværk inden for boligbyggeri. Kristinas særlige kompetencer inden for konceptudvikling og projektstyring kombineret med en dyb dedikation til både social og miljømæssig bæredygtighed betyder, at hun er den helt rigtige kapacitet for Link Arkitektur, siger adm. direktør Kirsten Anker Sørensen.

Link Arkitekturs nye segmentchef skal blandt andet sikre, at ”store visioner og høj kvalitet går hånd-i-hånd på aktuelle og fremtidige projekter”.

Selvom Kristina Jordt Adsersen blot nåede at være ansat i Zeso Architects fra februar til udgangen af august i år, mener hun, at timingen er den rette til at skifte til Link.

– Link Arkitektur er en ambitiøs og visionær, international virksomhed, der satser tungt på udvikling af viden og udfoldelse af arkitektfaglighed i stor skala. Derfor ser jeg det som en fantastisk mulighed for mig til at forløse mine faglige og forretningsmæssige ambitioner sammen med et utrolig stærkt hold af nye kolleger, siger Kristina Jordt Adsersen, der tiltrådte som segmentchef for boligbyggerier 1. september.

Link arkitektur har 15 kontorer i Skandinavien og mere end 470 ansatte i Norge, Sverige og Danmark. Virksomheden blev etableret i Danmark i 2013 – og 3 år senere overtog tegnestuen Aarhus Arkitekterne, hvormed Link Arkitektur i Danmark i dag tæller cirka 75 medarbejdere.

Læs også Nye partnere i københavnsk arkitektfirma

æs også Ny direktør i Kullegaard – stifter får nyt ansvarsområde

Læs også Adm. direktør i Schmidt Hammer Lassen Architects stopper

Læs også Team vinder nyt 13.000 kvm stort sundhedshus i Helsingør

Læs mange flere nyheder om arkitektvirksomheder her

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder