Jacob Christiansen (til venstre) og Thomas Kullegaard. Foto: Kullegaard

Ny direktør i Kullegaard – stifter får nyt ansvarsområde

Adm. direktør i Kullegaard er ikke længere stifteren Thomas Kullegaard.

Det sker, efter arkitektfirmaets hidtidige økonomichef Jacob Christiansen har overtaget stillingen.

– Udskiftningen på den ledende post var gældende fra 1. oktober og sker som en naturlig følge af de aftaler, den samlede partnergruppe indgik for tre år siden omkring ejer- og ledelsesstruktur, hvor Thomas Kullegaard selv satte dato for direktørskiftet, siger den nye direktør Jacob Christiansen.

Thomas Kullegaard etablerede firmaet i 1980 og har siden udviklet det til en arkitektvirksomhed med mere end 70 ansatte. Det har han gjort i samarbejde med virksomhedens øvrige partnere, hvilket han fortsætter med, da han stadig har sin daglige gang i virksomheden som partner, hvor han blandt andet er ansvarlig for projektudvikling.

Thomas Kullegaard. Foto: Kullegaard

– Det er en stor dag for mig og for Kullegaard. Det er selvfølgelig med et vist vemod, at jeg siger farvel til posten som direktør, men jeg har længe vist, at den dag skulle komme. Nu fokuserer jeg fuldt ud på at skabe projekter sammen med vores kunder og samarbejdspartnere, hvilket jeg glæder mig til. Jeg siger jo heldigvis ikke farvel, hvilket gør skiftet lidt nemmere, siger Thomas Kullegaard.

Arkitektfirmaet står overfor indgangen til en ny æra, da direktørskiftet sker på et tidspunkt, hvor virksomheden indleder et nyt regnskabsår og en ny strategiperiode. Her er fokus blandt andet på videreudvikling af en værdiskabende plads i markedet gennem en formålsdrevet strategi.

Den nye adm. direktør Jacob Christiansen er uddannet på CBS, hvorfra han har en HD i regnskab. Derudover har han en uddannelsesmæssig baggrund inden for ledelse fra CBS samt en Mini MBA. Forud for ansættelsen som økonomichef i Kullegaard havde Jacob Christiansen en karriere i forskellige produktionsvirksomheder – senest som Integration Manager i Orkla Foods Danmark.

Læs også Kullegaard tegner 361 ungdomsboliger og 3.500 kvm erhverv i Valby

Læs også 66 nye boliger på vej på Holbæk Havn

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder