Illustration: Bpositive 3D

Projektudvikler køber nordsjællandsk konkursbo med 34 boliger

Byggeriet af 34 boliger på Teglværksbakken i Ålsgårde ved Helsingør kan nu fortsætte.

Således overtager selskabet ”Ålsgårde af 24-09-2018 ApS” med adresse i Vordingborg færdiggørelsen af de 34 boliger på Teglværksbakken 30. Det sker, efter Teglværksbakken ApS, som er under konkursbehandling, har overdraget projektbyggeriet til Ålsgårde af 24-09-2018, hvor Kiss Development ApS ifølge CVR står som legal ejer, mens Michael Gurskov Eskildsen, der samtidigt er adm. direktør i selskabet, står som reel ejer.

– Vi er meget glade for, at det lykkedes at komme på plads med en aftale, så vi kan få færdiggjort byggeriet. Vi har allerede iværksat en grundig gennemgang af byggeriet, så vi kan danne os et nøjagtigt overblik over byggeriets stade. Så snart dette er på plads, vil vi melde nærmere ud via en pressemeddelelse i forhold til, hvornår byggeriet kan forventes færdigt og om mulighed for køb af boligerne, hvilket vi ved, at der er stor interesse for, siger adm. direktør Michael Gurskov Eskildsen.

Han håber at kunne færdiggøre byggeriet hurtigst muligt.

Har indtaget byggepladsen
Kurator Henrik Sjørslev, partner og advokat i DLA Piper, er tilfreds med, at en køber er fundet til det nordsjællandske konkursbo, som har fået megen medieomtale.

– Det er meget positivt, at der nu er fundet en køber til byggeriet på Teglværksbakken, således at projektet kan blive realiseret, siger kuratoren.

Overdragelsen er alene betinget af enkelte administrative håndteringer, der forventes at falde på plads i løbet af den næste uges tid. Køberen har allerede indtaget byggepladsen, oplyser Henrik Sjørslev.

Teglværksbakken ApS var ejet af JAC Ejendomme ApS, som igen var ejet stort set ligeligt af Jacob Rasmus Christensen, Hillerød, Casper Bøllund Rømer Rasmussen, København Ø, og Anders Carsten Hansen, Odense M.

Konkursdekretet blev afsagt 13. juli af Sø- og Handelsrettens Skifteretsafdeling, hvorefter adm. direktør Casper Bøllund Rømer Rasmussen fratrådte 17. juli.

Tidligere var indflytningsdatoen i forbindelse med Teglværksbakken-projektet 30. juli.

Læs mere i 9-10 investorer har vist interesse for nordsjællandsk konkursbyggeri (+)

Læs også Konkursramt udvikler skaber utryghed i endnu et nordsjællandsk boligprojekt

Læs også Kurator: Derfor er selskab bag projektbyggeri med 28 boliger gået konkurs (+)

Læs også Selskab bag nordsjællandsk projektbyggeri med 28 boliger konkurs





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder