Klaus Kaae. Foto: NCC

NCC opsplitter sit største forretningsområde – og får ansvarlig dansker

NCC ændrer koncernstruktur, så det hidtidige forretningsområde NCC Building kommer til at hedde henholdsvis Building Sweden og Building Nordics. Opsplitningen sker for at give ”hver enhed bedre betingelser for at opnå rentabel vækst.”

– Med to separate forretningsområder får vi mere energi til at drive den nødvendige ændring for at forbedre rentabiliteten og opnå rentabel vækst. De udfordringer, vi skal tage fat på, er forskellige mellem markederne, og vores fokus skal være på forskellige problemer. I Sverige skal vi styrke rentabiliteten og sikre fortsat rentabel vækst, mens resten af Norden fokuserer på at fortsætte det arbejde, der allerede er i gang for at forbedre rentabiliteten, især i Norge, siger Tomas Carlsson, adm. direktør for NCC.

Dansker i spidsen for Building Nordics
Ændringen træder i kraft 1. oktober med Henrik Landelius, nuværende chef for NCC Building Sweden, som Business Area Manager for det nye forretningsområde Building Sweden og medlem af koncerndirektionen.

Den svenske del af NCC med cirka 3.800 medarbejdere tegnede sig for næsten 60 procent af salget i NCC Building ved udgangen af 2017 – svarende til cirka 14 milliarder svenske kr.

Danske Klaus Kaae, der i dag er Business Area Manager i NCC Building, bliver Business Area Manager i Building Nordics, som i slutningen af 2017 havde et salg på cirka 14 milliarder svenske kr. og omkring 2.350 ansatte.

Læs også Hoffmann topper listen over største hoved- og totalentreprenører (+)

Læs også NCC skal bygge liebhaverlejligheder for 373 millioner kr. for Danica

Læs også Ejendomsmægler bliver ny kundechef i NCC

Læs også NCC skal bygge 10.000 kvm råhus i projekt til 178 millioner kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder