Foto: Nick Tortajada

Verdens hurtigst ekspanderende kontorfællesskab: Vi kommer snart

Kontorfællesskab får en helt ny betydning, når udbyderen er Wework. Her deler man ikke bare kontor med andre fra området, men man deler skrivebord med folk fra hele verden på 287 lokationer i 77 storbyer. I Shanghai har man netop kunnet flytte ind, og i New York og Paris kan man sidde side om side med startups og globale virksomheder. Og alt sammen uden at sige, at man kommer.

For er man medlem af Wework-familien, så dumper man bare ind over alt i verden. Snart også i de nordiske lande, hvor Wework netop har offentliggjort, at selskabet lægger ud med at åbne sin første lokation i Stockholm i det nyrenoverede Urban Escape-kvarter. Her kommer selskabet til at åbne i en AMF Fastigheterejet ejendom, hvor musiktjenesten Spotify også kommer til at lægge sit nye hovedkontor.

– I dag er arbejde blevet en integreret del af vores liv. Vi arbejder ikke længere kun for at tjene penge. Wework prøver at skabe smukke rammer, hvor der samtidig er liv, som kan både understøtte og bidrage til den udvikling. Et sted, hvor folk har lyst til at komme og være kreative og produktive, siger Senior Vice President Ronen Journo, der kom til Wework i 2017 fra en stilling som Managing Director for lokationer, eller det som man i it-branchen kalder ”Workplace Resources” i it-firmaet Cisco.

Læs hele interviewet med Ronen Journo i Estate Magasin nr. 4/2018, som du kan læse online her (artiklen begynder på side 28)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder