(Foto: Freja)

Freja sætter Arkitektskolen i Aarhus til salg

De syv ejendomme Freja nu udbyder til salg spænder vidt geografisk fra Hørsholm til Haderslev. Der er tale om syv meget forskellige ejendomme, som har haft vidt forskellige funktioner.

– Vi forventer stor interesse omkring Nørreport i Aarhus, der tidligere har fungeret som auditorium for Arkitektskolen. Der er tale om en moderne flot bygning lige ved det nye havneområde, som nok skal vække interesse, siger salgschef i Freja ejendomme Per Kondrup.

En anden spektakulær ejendom er det tidligere Jagt- og Skovbrugsmuseum i Hørsholm, der blandt andet består af nogle staldbygninger tilbage fra 1700-tallet. Her er der dog stærke bindinger på, hvad der kan ske, da staldbygningerne er fredede.

En anden flot historisk ejendom til salg er Brahetrolleborg Vandmølle, der stammer tilbage fra slutningen af 1700-tallet. Møllen ligger udenfor den lille by Korinth tæt på Faaborg. Ejendommen består af to boliger og af den gamle vandmølle, som blev gennemgribende renoveret af Kulturstyrelsen i 2014-2016. Der er mange fine detaljer, og så har ejendommen en virkelig god placering lige ved den naturskønne Silkeå, siger Per Kondrup.

Udover de tre ejendomme er der også en klassisk murermestervilla til salg i Haderslev, som har været brugt til kontorformål, en landejendom i Lunderskov og to pavillon landsbyer i henholdsvis Ebeltoft og Grenaa.

Læs også: Hele det tidligere Helsingør Hospital med 120.000 kvm. grund er solgt til udviklere (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder