Kapitalfond køber 28.000 kvm logistikejendom tæt på Kastrup Lufthavn

Københavns Lufthavn har netop fremlagt målsætningen om at øge det årlige passagertal fra 29 til 40 millioner,og byggeriet af den kommende 150.000 kvm business park i Kastrup er i fuld gang. Det vil skabe flere jobs og mere luftfragt og dermed en øget efterspørgsel på logistik- og fragtfaciliteter.

Vækstplanen har fået ejendomsinvestoren Palm Capital til at investere i moderne logstikejendomme på Kystvejen, der udgør i alt 28.135 kvm med mulighed for at bygge yderligere 12.351 kvm ekstra lagerplads.

Komplekset udgøres af forskellige lejearealer, herunder et 7.900 kvm. areal, der udlejes af CBRE.

– Med en stigende e-handel og kravet om dag-til-dag-levering oplever vi et øget behov for moderne logistik- og lagerfaciliteter. Kystvejen er tæt på både Københavns Lufthavn, jernbanenettet og E20-motorvejen og er dermed en unik beliggenhed for mange virksomheder, der ønsker at placere deres lager centralt, siger Thomas Petersen, der er chef for investorleasing i Industrial & Logistics i CBRE.

Kystvejen 24-30, 2770 Kastrup og har allerede DHL og Post Nord som lejere.

Læs også: Signal starter global ekspansion med kontor i London

Læs også: Lufthavn udvider med hangar samt lager- og kontorfaciliteter





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder