PenSam sælger portefølje for 850 millioner kroner til Core Property Management

PenSam sælger som led i en overordnet ejendomsstrategi nu en større portefølje til Core Property Management. Der er tale om fire markante ejendomme med et samlet udlejningsareal på i alt 42.500 kvm fordelt på 412 boliglejemål og 15 erhvervslejemål.

– Inden for en nærmere årrække står flere af vores større danske byggerier færdig, og derfor har vi brug for at tilpasse vores nuværende ejendomsportefølje. Det er fire ejendomme, som har givet et fint afkast over årene, og det er vores vurdering, at tidspunktet er rigtigt for et salg nu. Samarbejdet med Core Property Management i forbindelse med salget har været meget tilfredsstillende, og det har sikret en god proces, siger Carsten Grøhn, chef for alternative investeringer i PenSam.

Nybolig Erhverv København stod for at formidle salget.

– Det er med stor tilfredshed, at vi er blevet valgt af PenSam, til at løse denne opgave. Vi har i et tæt og succesfuldt samarbejde udviklet en meget attraktiv businesscase, som vi har kunne præsentere på markedet, og det er lykkedes os at finde det helt rigtige køber-match til hele porteføljen, siger Jesper Rasmussen, partner i Nybolig Erhverv København.

Læs også: Her har Core Property Management investeret i år – og så meget mere vil de investere

Porteføljen tiltrak opmærksomhed og bud fra både danske og internationale aktører og blev udbudt off-market til en udvalgt kreds af investorer. Den endelige køber er Core Property Management, som er Danmarks største udbyder af ejendomsfonde, og som nu har købt porteføljen til deres nye fond, Core Bolig IX.

– Core Property Management har både erfaring og know-how, til at udnytte hver enkelt ejendoms potentialer fuldt ud, derfor er det de helt rigtige til at administrere denne boligportefølje. Alle parter har håndteret processen meget professionelt og det har gjort hele forløbet hurtigt og smidigt –og på den baggrund har det været et yderst tilfredsstillende samarbejde, siger Jesper Rasmussen.

Der gik ikke lang tid fra denne nyhed kom ud, til at der var mere nyt om tilgange til Core Property Managements porteføljer. Læs mere om dette herunder.

Læs også: Core Property Management køber ind for trecifret millionbeløb i Hillerød

Læs også: Købmandsfond køber boligkarré af nordsjællandsk ejendomsudvikler (+)

Læs også: Privat projektbyggeri i Gellerup-kvarteret solgt til Core Property Management





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder