Denne Arne Jacobsen-tegnet bolig på Klampenborgvej i Klampenborg er blevet solgt for 32 millioner kr. i år. Foto: Claus Borg & Partner

Huse for 284 millioner kr.: 2018’s hidtil dyreste hushandler

2018’s hidtil dyreste hushandler ifølge Boliga – Danmarks største uafhængige boligportal*:

10. plads: Annasvej, Hellerup: 21 millioner kr.

Denne villa på 225 kvm ligger tæt på Øresund i Hellerup. Villaen blev solgt i februar efter at have tilbragt 57 dage på det offentlige boligmarked.

9. plads: Sundvænget, Hellerup: 21 millioner kr.

Sundvænget huser nogle af landets dyreste rækkehuse, og det er dette 272 kvm store hus et eksempel på. Rækkehuset blev nemlig ifølge oplysninger fra Boliga solgt i foråret for det høje millionbeløb.

8. plads: Sigridsvej, Hellerup: 21,8 millioner kr.

Også Sigridsvej hører til på de attraktive sidegader mellem Strandvejen og Øresund i Hellerup. Huset her blev solgt i juni og rummer 262 kvm bolig og 128 kvm kælder.

7. plads: Sommervej, Charlottenlund: 22,9 millioner kr.

På en grund ganske tæt på Bernstorffsparken ligger dette 325 kvm store hus, der i år er blevet solgt for knap 23 millioner. Huset fordeler sine kvm på 10 værelser.

6. plads: Rosenvængets Hovedvej, København Ø: 23 millioner kr.

Midt på Østerbro i København ligger en lille villa-enklave i Rosenvængets-kvarter, hvor denne adresse har hjemme. For prisen har de nye ejere fået en bolig på 300 kvm.

5. plads: Skjoldhøj Alle, Charlottenlund: 24,75 millioner kr.

Villaen her har hjemme i Charlottenlund på en grund tæt på travbanen. Udsigten går til Øresund, og på den varme side af murene er der et boligareal på 295 kvm og i alt fire plan at brede sig på.

4. plads: Gl. Strandvej, Humlebæk: 27 millioner kr.

Årets fjerdedyreste hussalg er af denne ejendom, der ligger på en knap 1.900 kvm stor grund helt ud til Øresund i Humlebæk. Boligen rummer næsten 450 kvm bolig.

3. plads: Taarbæk Strandvej, Klampenborg: 32 millioner kr.

Taarbæk Strandvej har trukket nogle af de senere års helt store handler, og denne er ingen undtagelse. 32 millioner kr. blev huset, der var udbudt til salg for 35 millioner kr, solgt for. Huset ligger helt ud til Øresund og er 271 kvm.

2. plads: Klampenborgvej, Klampenborg: 35,5 millioner kr.

Arne Jacobsen-tegnet villa med et boligareal på 460 kvm. Huset ligger på en grund, hvor der findes et fredskovbælte, en parklignende have, en svømmepøl med omklædningsfaciliteter og en tennisbane.

1. plads: Vedbæk Strandvej, Vedbæk: 55 millioner kr.

Salget af Michael Laudrups tidligere villa i Vedbæk er årets hidtil dyreste hushandel. 55 millioner kr. står der på skødet, og for det beløb har de nye ejere fået 682 kvm bolig på en grund, der ligger helt ud til Øresund. Laudrup-familien stod for opførelsen af ejendommen, som de dog solgte midt i 00’erne.

I 2017 blev det dyreste hus solgt for 40 millioner kr., oplyser Boliga.

 

*Boliga har medtaget tinglyste salg af villaer og rækkehuse i perioden 1. januar 2018 til 11. juli 2018.

Læs også Sjællandsk boligselskab bygger træboliger for 500 millioner kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder