Den nye hangar skal stå klar til juli 2019. Illustration: C.F. Møller Architects

Lufthavn udvider med hangar samt lager- og kontorfaciliteter

Et tocifret millionbeløb bliver nu investeret i Aalborg Lufthavn, som udvider med en hangar på 2.600 kvm samt lager- og kontorfaciliteter på 350 kvm, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Den nye hangar skal gøre det muligt for flyselskaber at få lavet store indendørs serviceeftersyn på mellemdistancefly som Boeing B737 og Airbus A320.

– Vi skal have den hangar for at få flere flyruter fra Aalborg Lufthavn. Det er den korte forklaring, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen, Aalborg Lufthavn, til Nordjyske Stiftstidende.

Byggeriet går i gang til efteråret, og hangaren skal stå klar i juli 2019.

De kommende 350 kvm lager- og kontorfaciliteter er på forhånd udlejet til et firma, der står for flyservice. Ifølge lufthavnsdirektøren har det selskab, der har lejet sig ind i lokalerne ved hangaren, allerede fået henvendelser fra flyselskaber, der ønsker en hangarplads.

C.F. Møller Architects har tegnet de nye bygninger.

Læs også Københavns Lufthavn bejler til Amazon med ny business-park

Læs også Lufthavnshotel vokser inden åbning: Vi skal smede, mens jernet er varmt

Læs også Zeso og Cowi vinder 3 lufthavnsbyggerier til 3,6 milliarder kr. foran stærke konkurrenter (+)

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder