Home Erhverv Helsingør og Hillerød.

Home efter Colliers’ opkøb af Sadolin & Albæk: Nej, vi vil ikke være store

– Vi har valgt netop ikke at være et fullservice-kontor, der på papiret kan løse alle udfordringer fra salg til asset management m.m. Vi fokuserer på det, vi er gode til, og så lader vi de andre om at have store kontorer og mange ansatte og stabsfunktioner.

Sådan siger indehaver af HomeErhverv i Helsingør, Hillerød og København, Mikkel Søby, der har 8 ansatte på kontoret, som reaktion på ugens massive opkøb i branchen, hvor Colliers har købt Sadolin & Albæk.

– I dag kan man købe for eksempel analyser af markedet hos eksterne leverandører. Så det er ikke en nødvendighed at have den funktion. I sidste ende er der jo kun én til at betale, og det er kunden. Og det tror jeg vores kunder er glade for, at vi prioriterer ikke at have in-house, siger Mikkel Søby.

Mikkel Søby planlægger umiddelbart ikke flere ansatte.

– Til gengæld ønsker vi en tættere tilknytning mellem erhvervscentret, og det voksende storkøbenhavnske projektmarked, og det skal ske i samarbejde med Homes boligprojektafdelinger. Så det er vores fokus i København. Vi ser et øget potentiale i at udnytte snitfladerne mellem bolig og erhverv, og jeg er overbevist om, at vi med et trimmet setup kan skabe god synergi for kunderne og derved øge værditilførslen, siger Mikkel Søby.

Mikkel Søby har været indehaver i Home Erhverv siden 2010 og driver i forvejen to Home Erhvervscentre i Nordsjælland – i Hillerød og Helsingør – ligesom han er bestyrelsesformand for erhvervsmæglernes ejendomsportal, Ejendomstorvet.dk, der er Danmarks største portal for erhvervslokaler.

Læs også Peter Winther om Colliers-fusion: To forskellige virksomhedskulturer (+)

Læs også JLL: Vi overvejer næste skridt i Danmark (+)

Læs også Cushman & Wakefield RED-direktør: Vi skal hele tiden udvikle os (+)

Læs også Colliers køber Sadolin & Albæk

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder