Adm. direktør, medejer og medstifter Rasmus Juul-Nyholm, Cobblestone. Foto: Wilfred Gachau

Patrizia overdrager hele sin ejendomsadministration til Cobblestone

Patrizia Immobilien AG’s opkøb af Sparinvest Property Investors, Triuva i 2017 og senest Rockspring har resulteret i en fordobling af koncernens aktiver under management til næsten 298 milliarder kr. Det har fået Patrizia til at ændre sin ledelsesstruktur, og den konsoliderede virksomhed vil fremadrettet lede de enkelte lande ud fra et regionalt set up, som blandt andet skal sikre en ensartet international struktur på tværs af Europa. I Danmark betød det som Estate Media kunne skrive den 8. maj, at nordisk direktør Rikke Lykke fik en international position i koncernen. 

Læs også Rikke Lykke får internationalt topjob

I forlængelse heraf meddeler Patrizia Denmark nu, at virksomheden har valgt at overdrage sin selskabs- og ejendomsadministration til Cobblestone per 1. juli 2018. Virksomhedsoverdragelsen, der omfatter 5 medarbejdere, er resultatet af en strategisk beslutning om et lokalt set up, hvor man koncentrerer fokus på kerneforretningsområderne asset management og investment management. Andre forretningsområder såsom fund services og fund management bliver del af en tværgående paneuropæisk struktur. 

Patrizia Denmark har siden selskabet blev etableret i 2012 opbygget en stærk og specialiseret administrationsafdeling, som hidtil har håndteret administrationen både af erhvervs- og boligejendomme, og det er den afdelings forretningsområde, som Cobblestone nu overtager. 

– Vi befinder os i en meget spændende tid, hvor vi skal relancere vores virksomhed som et kombineret Patrizia med det bedste fra alle verdener. Vi har i den forbindelse identificeret vores kerneforretning og valgt at målrette vores strategi efter det, siger regionsdirektør for Nordvesteuropa, Peter Helfrich, som i forbindelse med omstruktureringen har afløst Rikke Lykke som ansvarlig for Danmark.

Har fulgt Cobblestones udvikling
– Vores dygtige selskabs- og ejendomsadministration har siden Patrizias etablering i Danmark arbejdet yderst professionelt med porteføljen, så det har været vigtigt for os at finde den rigtige løsning og overdrage selskabs- og ejendomsadministrationen til en virksomhed specialiseret inden for det. Vi har med interesse fulgt Cobblestones udvikling de seneste år, hvor de har formået at skabe sig en toneangivende position i administrationsbranchen. Vi mener, at de er den rette samarbejdspartner, når det kommer til administrationen af vores nuværende aktiver og ser frem til det fremtidige samarbejde, siger Peter Helfrich.

Cobblestone er kendetegnet ved at forsøge at finde så individuelle løsninger som det nu er muligt til de enkelte kunder.

– Det er en meget spændende portefølje, vi her overtager administrationen af, og vi er stolte af den tillid Patrizia viser os. Vi fik en portefølje i administration fra Patrizia for et par år siden, og det ser ud til, at vi bestod testen, siger adm. direktør Rasmus Juul-Nyholm, Cobblestone.

Han glæder sig til at byde velkommen til de nye medarbejdere.

– Ud over på kort tid at opbygge en imponerende ejendomsportefølje, har Patrizia i Danmark også opbygget en af branchens stærkeste organisationer: En organisation, som vi nu overtager en lille del af, og det er vi særligt glade for, siger Rasmus Juul-Nyholm. 

Læs også Cobblestone fortsætter væksten

Læs også Sådan gør vi for at få kvalificeret arbejdskraft – ellers er vores vækst truet (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder