Basecamp Lyngby - studieboliger.
Basecamp Lyngby - studieboliger.

BaseCamp tager første spadestik til 639 studieboliger i Lyngby

Fredag tog borgmester Sofia Osmani, Lyngby-Taarbæk Kommune, første spadestik til et nyt boligbyggeri på Skovbrynet i Lyngby. Ultimo 2020 vil samtlige 786 boliger stå klar, heraf 639 studieboliger under BaseCamp-brandet samt 147 company apartments og seniorboliger. 750 kvm solceller vil blive installeret og en 700 kvm grøn gangsti samt urtehave på taget af bygningen bliver også en del af det nye byggeri.

Centrum i byggeriet er et fælleshus på cirka 2.700 kvm, hvor de studerende vil få biograf, fitness, hobbyrum, festsal, e-gaming, diverse loungearealer, studierum, bibliotek, vaskeri – samt muligheden for at dyrke have med krydderurter på taget af bygningen. Bygningens tag forventes at blive en attraktion i sig selv på grund af netop den 700 m lange løbe- og gangrute – med et særligt udsigtspunkt.

På Skovbrynet er nedrivningsarbejdet netop afsluttet. Det tidligere byggeri, som blandt andet har huset Plantedirektoratet, er blevet knust og genanvendt på byggepladsen som køreveje og udjævning.

– Udover visionen for vores brand, BaseCamp, og det at skabe optimale rammer for den enkelte studerende, så er det vores mål at skabe et funktionelt og bæredygtigt vartegn for byen, som samtidig inviterer både borgere og beboere ud i det grønne, siger direktør og partner Jesper Dam, Basecamp.

Lyngby Basecamp, studieboliger. Rendering af Lars Gitz Architects.
Lyngby Basecamp, studieboliger. Rendering af Lars Gitz Architects.

På Skovbrynet anlægges i alt 26.000 kvm grønt areal, heraf 8.100 kvm på bygningens tag. Byggeriet lever op til de høje energikrav i BR15 og de mange begrønnede flader holder på regnvandet og giver liv til byggeriet.

Byggeriet kommer til at koste cirka 500 millioner kr. JFP/Max Bögl er entreprenør, mens Lars Gitz Architects har tegnet.

Skovbrynet er det tredje projekt for BaseCamp Student Scandinavia. Øvrige projekter omfatter et byggeri på Frederiksberg samt drift af 463 studieboliger i Københavns centrum på Georg Brandes Plads med udsigt til Kongens Have, Rosenborg slot og SMK.

Læs også Studieboliger er fortsat en attraktiv investering

Læs også Basecamp Student opruster med forhenværende direktør for BYR Gruppen

Læs også BaseCamp Student bygger 639 studieboliger i Lyngby





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder