Fra venstre: Rasmus Holbech, Henrik Hansen og Per Lykkegaard. Foto: Casa

Casa forfremmer 2 udviklere til direktører

Rasmus Holbech er blevet forfremmet til udviklingsdirektør og ansvarlig for udviklingsafdelingen i Casa, mens Henrik Hansen er blevet forfremmet til direktør i samme afdeling.

Det sker samtidigt med, at adm. direktør Michael Mortensen udelukkende vil koncentrere sig om den forretningsmæssige og strategiske udvikling af virksomheden.

Casa har gennem de sidste år haft kraftig vækst i både omsætning, indtjening og ordrebeholdning. For at forsætte den positive trend skærper Casa sit fokus på den strategiske udvikling af virksomheden, hvilket Michael Mortensen vil hellige sig, oplyser entreprenørselskabet med hovedsæde i Horsens.

– Jeg er helt tryg ved at overlade ansvaret for udviklingsafdelingen til Rasmus Holbech. Rasmus Holbech og Henrik Hansen er et stærkt team, som sammen med resten af afdelingen kan styrke Casas position som projektudvikler med fokus på bylivet, funktionaliteten og langsigtede løsninger, som er til gavn for både vores kunder og dem, som skal bo i vores byggerier fremover, siger adm. direktør Michael Mortensen, Casa.

Både Rasmus Holbech og Henrik Hansen har været ansat som Senior Developer i Casa siden henholdsvis 2013 og 2015.

Casa er i øjeblikket i gang med blandt andet at bygge første del af et 85.000 kvm campus-byggeri i Horsens for VIA, Social- og Sundhedsskolen og Insero, et kollegium for PFA i Odense, karrébyggeriet Trianglen i Aarhus, JP’s domicil på Aarhus Havn og flere store boligbyggerier på Enghave Brygge, i Københavns Nordhavn og Ørestad.

Selskabet har en årlig omsætning på omkring 1,6 milliarder kr.

Læs også Aarhus Kommune finder ny forvaltningschef for Plan og Miljø

Læs også Deloitte udnævner ny partner inden for ejendomsrådgivning

Læs også Ny ejendomschef i Gladsaxe Kommune

Læs også Anne Skovbro fratræder som bestyrelsesmedlem i TK Development

Læs også CBRE henter erfaren projektansvarlig i ISS

Læs også Mads Tiedt til Dea

Læs også Ny vicedirektør får ansvaret for ejendomsudviklingen i Aldi Danmark

Læs mange flere navnehistorier her

 

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder