Klövern køber fire ejendomme i København for 735 millioner kr.

Det svenske ejendomsselskab Klövern har købt fire kontorejendomme i København til en samlet værdi af 735 millioner kr.

Ejendommene rummer i alt 36.600 kvm og er stort set fuldt udlejede. Blandt lejerne er Københavns Kommune, IBM, G4S, Nestlé, Regus og Q8.

Lejeværdien er 41 millioner kr., og den gennemsnitlige lejekontraktstid er på 3 år.

– Disse fire ejendomme har stabilt cash flow, og teknisk er de fine. Så de komplementerer vores øvrige portefølje på bedste vis. Vi har nu cirka 86.000 kvm erhvervsejendomme af høj kvalitet, og det giver en god masse. Vi tror på, at kontormarkedet i København kommer til at få en fin udvikling fremover, siger adm. direktør Rutger Arnhult, Klövern.

Sælger er Niam, og ejendommene har ligget i Niam Nordic Core Plus I fonden. De fire ejendomme består af Fairway House i Ørestad, Indertoften i Vanløse, Kongevejen i Holte, der i dag er IBMs hovedkontor og tidligere var ISS-domici,. og Roskildevej i Albertslund, hvor G4S har hovedkontor.

Købet finansieres primært med banklån.

Læs også Se listen over de 10 mest aktive investorer i 1. kvartal (+)

Læs også Niam sælger for 620 millioner kr. ejendomme til Klövern

Læs mange flere nyheder om transaktioner her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder