Casper Marck Svendsen. Foto: Aldi

Ny vicedirektør får ansvaret for ejendomsudviklingen i Aldi Danmark

Aldi ønsker – ligesom mange andre detailkæder – at have mere fokus på udviklingen af sine butikker, som skal opdateres, udbygges og moderniseres.

Derfor har den tyske discountkæde i Danmark ansat Casper Marck Svendsen, der skal stå i spidsen for opdatering af Aldis butiksnet. Formelt får han titlen vicedirektør med ansvaret for ejendomsudviklingen i Aldi Danmark.

41-årige Casper Marck Svendsen er et kendt navn i branchen og kommer med mere end 19 års erfaring fra virksomheder som Salling Group, som indtil for kort tid siden hed Dansk Supermarked, og Pandora. Hos Salling Group var han til sidst Group Senior Technical Director i Netto-kæden.

Læs også Konkurrenter og andre detailkæder forhandler med Coop om lukkede Fakta-butikker (+)

– Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Jeg mener, Aldi har et kæmpe stort potentiale, og med den internationale opbakning er mulighederne kæmpe store, siger Casper Marck Svendsen, der 1. juni havde sin første arbejdsdag i Aldi.

Sammen med resten af teamet af ejendomsudviklere i Aldi skal han nu løfte butikkerne.

– Den kæmpe store opgave, der ligger foran os med at opdatere vores butiksnet, kræver, at vi arbejder sammen på tværs af hele landet. Det bliver Casper Marck Svendsens opgave at samle trådene, så vi kan få skabt grundlaget for en positiv udvikling for Aldi Danmark, siger adm. direktør Finn Tang, Aldi Danmark.

I Danmark er der 189 Aldi-butikker med knap 2.300 medarbejdere fordelt over hele landet.

Aldi Danmark søsatte i 2017 en omfattende revitaliseringsplan, der med millioninvesteringer markant skal ændre indkøbsoplevelsen i butikkerne. Med til planen hører, at over 150 butikker skal flyttes, udvides, ombygges eller have en omfattende istandsættelse. Det skal føre til, at butikkerne får mere fokus på friske kategorier som frugt og grønt, kød, bake-off og kølevarer, som skal gøre kæden mere attraktiv.

Aldi Danmark er en del af Aldi Nord Gruppen, der er en af Europas største discountkæder med mere end 5.000 butikker i Spanien, Portugal, Frankrig, Belgien, Holland, Luxembourg, Polen, Danmark og Tyskland.

 

CV – Casper Marck Svendsen

  • 41 år, bosat i Greve, oprindeligt fra Grenå
  • Er uddannet elektriker og efterfølgende ansat i Netto Danmark (1998-2001). Ansvarlig for butiksindretning i Netto Tyskland (2001-2003)
  • Ansvarlig for butiksudvikling i Netto Tyskland (2003-2004). Ansvarlig for byggeri ved udvidelser og nybyggeri i Netto Danmark (2004-2007)
  • Key Account Manager/Project Manager i Kasi Group/Pandora i Tyskland og Schweiz (2007-2009). Ansvarlig for etableringen af Pandoras butikker i Asien (2009-2011). International Store Concept Manager i Netto (2011-2014). Group Senior Technical Director, Netto (2014-2018)
  • Diplomuddannelse i management fra Copenhagen Business Academy (2016-2017)

Læs også Partnergruppen bag BIG vinder Nykredits arkitekturpris

Læs også Anne Skovbro bliver ny direktør i By & Havn efter Jens Kramer Mikkelsen

Læs også TK Development ansætter ny topchef fra Topdanmark Ejendom

Læs mange flere navnehistorier her

Læs mange flere nyheder om butikker her

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder