PFA-ejendommen på Englandsgade på havnen i Odense, hvor Miljøstyrelsen snart flytter ind på en lejekontrakt. Foto Colliers

Miljøstyrelsen lejer sig ind i PFA-ejendom på havnen i Odense

Miljøstyrelsen flytter til sommer til Odense fra København, når styrelsen flytter ind i en ejendom ejet af PFA Ejendomme.

Det sker med 100 medarbejdere, når Miljøstyrelsen lejer sig ind på 2.660 kvm fordelt på 2 etager i ejendommen, der ligger med udsigt over Odense Havn.

Tilbage i 2015 stod Colliers International i Odense bag udlejningen af lokaler på Englandsgade i Odense til Spillemyndigheden. Denne gang er det Miljøstyrelsen, der rykker ind i den samme ejendom.

– Der er altid rift om gode medarbejdere, men særligt i øjeblikket, hvor beskæftigelsen er høj, spiller en virksomheds beliggenhed og indretning en afgørende rolle i at tiltrække og fastholde medarbejdere. I den forbindelse er Englandsgade en ideel placering, fordi det er så centralt i forhold til banegården, siger erhvervsmægler Martin Fuhlendorff fra Colliers i Odense, der har forestået udlejningen på vegne af PFA Ejendomme.

Som sådan er det ifølge Martin Fuhlendorff ikke svært at finde ledige kontorlokaler i Odense.

– Det er ikke svært at finde ledige kontorlokaler, men derimod er det en udfordring at finde nutidige og moderne kontorfaciliteter i Odense for tiden. Vi mærker helt klart et øget fokus på dette i takt med den høje beskæftigelse. Dette fokus resulterer i, at vi i øjeblikket har flere kontorlejere i kartoteket til de rette kontorejendomme.

Læs også Direktør for HD Ejendomme om overskud på 376 millioner kr.: Jeg er stolt over gennemført turnaround

Læs også Barfoed Group bygger 20.000 kvm bolig- og erhvervslejemål som led i milliardprojekt i Odense (+)

Læs også BoligGruppen Erhverv køber 3.000 kvm tidligere privathospital i Odense

Læs flere Odense-historier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder