Ikoniske forsider gennem 10 år: Carlsberg brød gennem muren

Ved udgangen af 2015 begyndte det at gå op for mange, at der faktisk var grøde i boligbyggeriet. Og samtidig var nye boligområder for alvor ved at komme med. I årsnummeret stod blandt andet Jens Nyhus fra Carlsberg Byen på spring til at kickstarte udviklingen ud fra den masterplan, der blev skabt tilbage i 2007.

“Selvom boligbyggeriet stadig halter efter på landsplan, så blev der rekordigangsat boligprojekter i 2015. Et af de steder, hvor udviklingen for alvor tog fart er i Carlsberg Byen, som med en relativ lang horisont kunne tænke alternative og konstruktive samarbejds- og udviklingsmuligheder ind. Med over 600.000 kvm. i Carlsberg Byen, har Jens Nyhus rig mulighed for at vise, hvad nytænkning i byggebranchen kan betyde. Det handler ikke bare om veje, pladser og bygninger, men om at skabe sammenhæng i et helt bykvarter.”

Og samarbejde var både i Carlsberg Byen og over hele landet det helt store samtaleemne i 2015. Ikke mindst fordi det gik dårligt eller helt elendigt mange steder. Carlsberg Byen og byggerier andre steder satte så meget turbo på hele branchen i 2015, så betonleveringstider igen blev et vigtigt samtaleemne, når branchen mødes.

Se hele magasinet her


Estate Media fylder 10 år. I de kommende uger bringer vi flere ikoniske forsider og historien bag Danmarks førende medie- og videnshus frem mod vores 10-årsjubilæumsnummer, der udkommer 11. juni. Se de tidligere artikler her

Læs også Ikoniske forsider gennem 10 år: Partnere i advokathuse flyttede rundt

Læs også Ikoniske forsider gennem 10 år: Da Skanska opgav entreprenørkampe





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder