Adm. direktør Michael Bruhn, PFA Ejendomme. Foto: PFA

PFA sælger erhvervsejendomme for 2 milliarder kr. til Bankinvest

PFA’s investeringer de seneste år i danske erhvervsejendomme har nu nået niveau, hvor der rebalanceres. I den forbindelse sælger PFA 10 procent – svarende til en andel på 2 milliarder kr. – til Bankinvests snarligt børsnoterede BI Erhvervsejendomme.

Det skriver dagbladet Børsen.

– PFA har en stærk pipeline af danske projekter, som vi ønsker at lægge til vores nuværende portefølje. Da vi samtidig ønsker at øge vores eksponering mod udenlandske ejendomme, giver dette samarbejde os god mulighed for at opnå det bedste af to verdener. De midler, som frigøres gennem samarbejdet med Bankinvest og BI Erhvervsejendomme, skal bruges til at udbygge den danske erhvervsportefølje og øge vores ejendomsinvesteringer i udlandet, siger Michael Bruhn, direktør for PFA Ejendomme, til Børsen.

PFA har danske ejendomsinvesteringer for omkring 26 milliarder kr., hvoraf de 20 milliarder kr. er erhvervsejendomme, primært i hovedstadsområdet. Det er denne sidste klump, som pensionsselskabet i første omgang sælger ud af for 2 milliarder kr.

Læs også PFA bygger 96 lejeboliger i Randers: – Et superspændende projekt

Læs også Lang salgsproces: PFA og Industriens Pension køber 2 boligejendomme i Esbjerg for 71,5 millioner kr. (+)

Læs PFA køber 113 boliger i Herning på 13.316 kvm (+)

Læs også ATP Ejendomme vil bygge 50.000 kvm boliger i Valby og totalrenoverer hovedkontor for FLSmidth

Læs også PFA og 2 medinvestorer køber delekontorer og butikker i London for 5 milliarder kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder