Illustrationen er af Robert Jacobsens Vej, som ligger ved 8-tallet ved Kalvebod Fælled i Ørestad Syd. Illustration: Cobe Architects

AP Pension bygger 1.280 boliger over hele Danmark

500 nye lejligheder i København og på det øvrige Sjælland.

280 i Silkeborg.

220 i Odense.

150 i Horsens.

Og 130 i Aarhus.

I alt er AP Pension ved at bygge 1.280 lejligheder.

Som en del af sin strategi og investeringspolitik har pensionsselskabet ambition om at etablere boliger for ”almindelige” danskere over hele Danmark.

– Med vores ejendomsprojekter ønsker vi dels at skabe solide afkast til vores kunder og dels at tilbyde boliger til borgere i hele landet, siger direktør for AP Ejendomme, Peter Olsson.

AP Pension arbejder i øjeblikket på flere større ejendomsprojekter samt en række mindre projekter landet over, som står færdig og klar til indflytning inden for en overskuelig fremtid.

– Et af vores største ejendomsprojekter er i øjeblikket under etablering i Silkeborg. Her bygger vi en række nye etageejendomme på en af byens bedst beliggende grunde. Byggeriet kommer til at bestå af 280 nye lejeboliger i bygninger med fem til otte etager, fortæller Peter Olsson.

Byggeriet i Silkeborg er inspireret af New York High Line, og ejendommene bygges på et hævet, offentligt tilgængeligt byrum – en såkaldt bypark – som giver udsigt over byen, havnen og naturen.

Læs også ATP Ejendomme vil bygge 50.000 kvm boliger i Valby og totalrenoverer hovedkontor for FLSmidth

Læs også PFA køber 113 boliger i Herning på 13.316 kvm (+)

Læs også ATP Ejendomme vil bygge 50.000 kvm boliger i Valby og totalrenoverer hovedkontor for FLSmidth

Læs også PFA og 2 medinvestorer køber delekontorer og butikker i London for 5 milliarder kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder