Pluss

Estate Media indfører Estate Pluss – flere nyheder mod betaling

Estate Media opgraderer redaktionelt og journalistisk og indfører derfor Estate Pluss, som er en betalingstjeneste, hvor man kan få adgang til alle de nyheder, som redaktionen skriver. I løbet af de kommende måneder vil der også komme rapporter og analyser, og alt i alt bliver der tale om en opgradering af hele den journalistiske nyhedsdel på Estate Media, som understøtter ejendomsbranchen hver dag.

– Det er ikke længe siden, at man mange steder forventede at få gratis nyheder. Men mæglere vurderer jo ikke ejendom uden et salær, og en ejendomsinvestor sælger ikke med tab. Der er mange dygtige aktører i branchen, og de skal naturligvis have betalt for deres ydelser, som skaber merværdi. I Estate Media har vi mere end 25 års erfaring som vidensformidlere i ejendomsbranchen. Derfor kan vi skrive branchens bedste nyheder, men vi ønsker også at bidrage til, at vidensniveauet bliver endnu højere i branchen. Derfor har vi opgraderet redaktionen og leverer nu flere nyheder hver dag, og det ekstra indhold kalder vi Estate Pluss, siger chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media.

Senest er journalist Søren Duran Duus, der har bred erfaring inden for onlinenyheder fra blandt andet Watch Medier, blevet en del af redaktionen.

– Vi er rigtig glade for at have meget kompetente kræfter til at skrive vores nyheder. I 2018 flyder markedet nærmest over af information. Men vi sørger for at sortere og udvælge de vigtigste begivenheder og nyheder, så man i branchen kan være klædt på i et marked, der går rigtig hurtigt.

Det har ikke mindst den seneste tid omkring kvaliteten af nyheder gjort særlig aktuelt.

– Sociale og nye medier bringer masser af nyheder til torvs, der ikke altid er veldokumenterede. Derfor er det meget vigtigt, at man kan stole på sine nyhedskilder, og det er der, hvor vores lange erfaring med ejendomsbranchens udvikling kommer i spil. Vi er specialister i netop ejendomsbranchen og udfylder en nyhedsmæssig niche, der er specialiseret og understøtter netop aktørerne i denne ret specielle og spændende branche med højt tempo, siger Kamilla Sevel.

Et abonnement på Estate Pluss koster 349 kr. om måneden, men hvis man tegner til flere i en virksomhed, er der rabat.

Se mere om Estate Pluss her

Se liste: Udvalg af de største transaktioner i det danske marked i de seneste måneder (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder