Lisbeth Knudsen

Lisbeth Knudsen og Jens Maaløe træder ind i Niras’ bestyrelse

Bestyrelsen i den danske rådgivende ingeniørvirksomhed Niras har fået to nye medlemmer. Det er Lisbeth Knudsen, ansvarshavende chefredaktør og direktør for Mandag Morgen, og Jens Maaløe, adm. direktør i Terma.

De to blev valgt som nye bestyrelsesmedlemmer på selskabets generalforsamling for nylig.

Lisbeth Knudsen er ansvarshavende chefredaktør og direktør for Mandag Morgen og  bestyrelsesformand for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt formand for Det Kongelige Teater. Hun er desuden medlem af bestyrelsen for Enigma – post-, tele- og kommunikationsmuseet.

Jens Maaløe er uddannet civilingeniør på DTU suppleret med en ph.d. i radarteknologi og optisk kommunikation. Han er adm. direktør for Terma, der leverer højteknologiske løsninger til forsvars- og rumfartsindustrien, og er formand for Innovationsfonden og bestyrelsesmedlem i blandt andet NKT Holding og Grundfos Holding.

Jens Maaløe

Tidligere i sin karriere har Jens Maaløe været adm. direktør i Tele Danmark og GN Nettest.

– Niras er for mig en utrolig spændende virksomhed med nogle værdier og mål, som i høj grad virker attraktive at arbejde med for mig. Det er også en virksomhed med et stort potentiale, som jeg håber at kunne give mit lille bidrag til at være med til at udvikle, siger Lisbeth Knudsen.

Bestyrelsen i Niras Gruppen består nu af formand Clas Nylandsted Andersen, næstformand Hans Peter Jensen og af medlemmerne Michael Hjerl Hansen, Kjeld Zacho Jørgensen, Lisbet Thyge Frandsen, Lisbeth Knudsen, Jens Maaløe samt de medarbejdervalgte medlemmer Peter Anders Breum, Susanne Lyngberg Nilsson og Tine Sværdborg.

Fusionsomkostninger koster på bundlinjen
2017 blev et år, hvor Niras’ top- og bundlinje gik i hver sin retning. Især har fusionen med Alectia kostet på bundlinjen. For mens omsætningen steg med 44,2 procent til 2,1 milliard kr., faldt resultatet efter skat med 48,2 procent til 20,3 millioner kr., fremgår det af 2017-regnskabet for Niras Gruppen, som Estate Media skrev om tidligere på måneden.

Niras’ opkøbte i 2017 fem virksomheder i Sverige, Norge og Holland og tilførte således yderligere 115 specialister inden for rådgivning til mejerisektoren, byggeprojektledelse og arkitektur.

Niras Gruppen A/S havde per 31. december 2017 en egenkapital på 344 millioner kr. mod 289 millioner kr. på samme tidspunkt året før.

Læs også Niras’ overskud halveret på grund af fusionsomkostninger og valutamodvind

Læs også Freja henter nyt bestyrelsesmedlem og ”powerlady” hos Gehl





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder