Foto: Strand- & Badehotel Marienlyst.
Foto: Strand- & Badehotel Marienlyst.

Marienlyst udvider igen – denne gang med 55 værelser

Ved årsskiftet 2016-17 blev en værelsesfløj med 94 værelser indviet på Strand- & Badehotel Marienlyst, og nu har et politisk flertal i byrådet i Helsingør Kommune givet ejerne lov til at opføre yderligere en værelsesfløj med 55 værelser.

Det bringer hotellets antal af værelser og suiter op på 280-285.

– Vi er naturligvis glade for, at vi har fået godkendt vores lokalplan. Når vi har projekteret færdigt og fået en byggetilladelse, kan vi bedre vurdere projektets tidshorisont, siger bestyrelsesformand Ken Torpe Christoffersen, Strand- & Badehotel Marienlyst.

Han forventer at kunne gå i jorden i august-september.

– I forhold til opførelsen af vores værelsesfløj med 94 værelser skal den kommende fløj planlægges og bygges mere nøje, fordi vi skal varetage hensynet til vores køkken.

Prisen på projektet med den nye fløj kendes endnu ikke. Det skyldes to ting.

– For det første kender vi ikke prisen på materialerne endnu, og for det andet skal vi finde ud af, om vi også laver en tagterrasse. Projektets omfang og pris kender vi først engang i efteråret, forklarer bestyrelsesformanden, som håber, at hele projektet er afsluttet efter sommeren 2019.

I sommeren 2017 købte Artha Kapitalforvaltning 49,9 procent af aktierne i Marienlyst af Søndergade Holding, som er ejet af Borris Tangaa Nielsen. Det skete, da den Holte-baserede kapitalforvalter investerede et trecifret millionbeløb i strand- og badehotellet ved Øresund.

Søndergade Holding sidder på de resterende 50,1 procent af aktierne i selskabet bag hotellet.

Læs også Artha køber halvdelen af Hotel Marienlyst for trecifret millionbeløb

Læs også Fynsk rigmand redder Hotel Marienlyst i Helsingør





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder