Foto: Shutterstock

Nyt udviklingsselskab har tidligere EDC-direktør i bestyrelsen

Planerne for “småkagen” i Helsingør, der igennem lang tid har været forsøgt sat i spil, ser nu ud til at være mere konkrete end tidligere. Bag projektet i Helsingør til 1,5 milliarder kr. står projektudviklingsselskabet KP Huse. Selskabet blev stiftet i 2017 og består af Thomas Petersen, der i dag er bosat i Letland, samt Hjalte Kjems.

Thomas Petersen har arbejdet i over 25 år i branchen med byggeri og udvikling af boliger og erhvervsejendomme og har en lang karriere som ansat i flere store danske entreprenørselskaber som KPC og NCC, hvor han har arbejdet som projektleder samt projekterings- og udviklingschef inden for alle typer af byggerier, herunder været med til at projektere, udvikle og opføre mere end 2.000 boliger i Danmark og udlandet.

Hjalte Kjems har været selvstændig tømrermester og entreprenør og har over 20 års erafr byggeri af boliger og erhverv af høj kvalitet. I dag driver Hjalte firmaet HK-Entreprise, som er et entreprenørselskab med en omsætning omkring 100 millioner og dækningsgrad over 10 procent, hvilket gør det til et af Danmarks solideste entreprenørselskaber med højeste afkastningsgrader. Hjalte har en baggrund som tømre efterfulgt af en uddannelse på BTH.

Hjalte Kjems ejer entreprenørselskabet HK-Entreprise, som skal stå for byggeriet. Begge ejere af Kjems & Petersen Huse har selv indskudt egne penge i firmaet og de første projekter.

I juni 2017 blev det besluttet, at selskabet skulle have en professionel bestyrelse, der kunne bidrage til firmaets udvikling og ledelse samt netværk. I dag er Claus Bretton-Meyer, direktør for DBU og professionelt bestyrelsesmedlem, blevet bestyrelsesformand, mens en kendt profil i ejendomsbranchen også sidder i bestyrelsen. Det er Robert Neble Larsen, der er tidligere adm. direktør for EDC erhverv og bestyrelsesformand for Ejendomstorvet.dk samt tidligere direktør for Experian.

KP Huse har et boligprojekt på kulgrunden på Havnevej i Helsingør, to boligprojekter i Espergærde, og et sommerhusprojekt i Dronningmølle foruden det nye projekt på Fredericiavej.

Læs også KP Huse vil bygge boliger og campus i Helsingør for 1,5 milliarder kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder