Overborgmester Frank Jensen førte an for mere end 100 morgenfriske løbere. Fra venstre Elo Alsing, Skanska, overborgmester Frank Jensen, og adm. direktør Peter Nymann-Jørgensen, Skanska.

Ejendomsbranchen er i bevægelse: Sport på tværs

Barrierne og de sædvanlige brancheskel bliver parkeret, når man mødes til en fysisk aktivitet i en hverdag, der er præget af mange timer ved forhandlingsborde og bag computeren. De seneste 5 år er samlingspunkterne for ejendomsbranchen for alvor gået fra at være jagt og golf til at være mere inkluderende og ligetil sportsaktiviteter, som favner bredere og hvor den tidsmæssige investering i højere grad er til at overskue.

På Mipim har de sportslige aktiviteter altid været med til at samle branchen. I knap 10 år har Byggesocietetet og Skanska nu arrangeret “Ejendomsløbet” onsdag morgen. 2018 blev et rekordhøjt år målt på tilslutning med 175 deltagere. Ikke alle mødte dog vanen tro op, men cirka 120-130 var så morgenfriske, at de løb 5-7 km. i selskab med branchekolleger.

Det var igen i 2018 overborgmester Frank Jensen, der var løbecoach, men han fik blandt andet selskab af borgmester for Teknik og Miljø, Ninna Hedeager Olsen, og Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel.

Ruten gik ud af strandvejen, La Croisette, og videre gennem byens vigtigste forretningsgade. Se videoen af opvarmningen her.

Ejendomsløbet 2018.

 

Elo Alsing, Skanska, passerer i Ejendomsløbet 2018. For mange, der samarbejder med ham i det daglige, var det en overraskelse, da han sprang ud som træner til opvarmningen og viste helt andre kompetencer end dem, han normalt viser branchen. Se også videoen her på siden
Kim Lautrup, NPV, har overskud til at kigge direkte i kameraet, da han passerer nogle af de Mipim-deltagere, der har mere traditionelle Mipim-uniformer på.
Den absolutte fortrop i Mipim-løbet blev udgjort af direktør og partner Kirstine Sand, Sadolin & Albæk, samt afdelingschef Sten Skakon, Orbicon.
En af de gode ting ved de mange nye sportsfællesskaber i ejendomsbranchen er, at de i højere grad end før også appellerer til kvinder. Her er en række af dem klar til start. Fra venstre projektudviklingschef Mette Mogensen, Domea, stadsarkitekt Tina Saaby, Københavns Kommune, Borgmester for Teknik og Miljø Ninna Hedeager Olsen og byggechef Charlotte Nørbak, Domea.

 

 

 

 

Sekretariatschef i Byggesocietetet Louise Møller delte løbetrøjer ud til langt over 100 deltagere i Ejendomsløbet 2018.




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder