Lars Bernt har både stor kommerciel indsigt i moderne medieledelse og har samtidig interesse for strategisk udvikling. Han skal være med til at sikre, at Estate Media også fremover er ejendomsbranchens vigtigste videns- og medieselskab.

Lars Bernt bliver ny adm. direktør i Estate Media

Lars Bernt bliver adm. direktør i Estate Media. Han kommer med en solid kommerciel erfaring fra mediebranchen med fokus på digitale platforme og skal være med til fortsat at gøre Estate Media til Danmarks stærkeste videns- og medievirksomhed for ejendomsbranchen

– Jeg glæder mig utrolig meget til at være med til at tage Estate Media videre. Det bliver virkelig spændende at være med til at udvikle en så solid og respekteret virksomhed, som Estate Media er, og bidrage til at sikre den videre fremdrift og vækst, siger Lars Bernt.

Lars Bernt har senest været chef for eBay’s Bilbasen.dk samt tidligere blandt andet været adm. direktør for kino.dk og digital kommerciel direktør på TV2. Han har desuden en gedigen printbaggrund og har blandt andet været 12 år i Politikens Hus, været annoncedirektør i Egmont Magasiner og arbejdet med MetroXpress i flere europæiske lande. Det er altså en meget bred medieerfaring, som Lars Bernt tilfører Estate Media.

– Fremtiden ligger i smalle nichemedier, der kan levere præcis den viden, som brugerne har behov for. Estate Media har i dag en unik position i ejendomsbranchen, som jeg glæder mig meget til at være med til at udbygge og forankre i de kommende år, siger Lars Bernt.

Styrket ledelse fremadrettet
Lars Bernt afløser Kamilla Sevel, der har været adm. direktør i Estate Media siden efteråret 2015. Kamilla Sevel fortsætter som chefredaktør og vil fremover udgøre den daglige ledelse sammen med markedsdirektør Mira Trolle og Lars Bernt som adm. direktør. Estate Media er vokset markant de sidste 3 år og har haft en positiv udvikling på alle forretningsområder. Det er derfor et godt tidspunkt at styrke ledelsen yderligere på.

– Vi er utrolig glade for at kunne byde Lars Bernt velkommen i ledelsen. Vi har formået at etablere os som branchens vigtigste og samlende vidensplatform via estatemedia.dk, Estate Magasin og vores over 40 konferencer og seminarer. Den position vil vi gerne fastholde, og med valget af Lars Bernt sikrer vi os, at vi er rustet til fortsat vækst, siger stifter og nuværende adm. direktør i Estate Media, Kamilla Sevel.

Lars Bernt har bred medieerfaring, men skal nu for alvor til at lære ejendomsbranchen at kende.

– Vi kommer til at udgøre et meget stærkt ledelsesteam med flere forskellige typer af kompetencer herunder et indgående kendskab til ejendomsbranchen. Jeg glæder mig meget til samarbejdet og ser frem til at udvikle alle vores produkter i samarbejde med Lars Bernt, siger markedsdirektør og partner Mira Trolle.

Lars Bernt er 50 år og bor i Hellerup. Han er bidt af cykling og er næstformand i Gentofte CC og er desuden en aktiv bruger af det københavnske kulturliv.

Lars Bernt tiltræder stillingen som adm. direktør den 3. april.

Estate Media er grundlagt i 2008 og er i dag en medievirksomhed med 8 medarbejdere. Estate Media er ejendomsbranchens vigtigste uafhængige medievirksomhed og udgiver magasinet Estate Magasin, det engelsksprogede Scandinavian Property Magazine og leverer daglige nyheder på www.estatemedia.dk. På estatekonference.dk lanceres løbende konferencer og seminarer og på årlig basis står Estate Media bag mere end 40 arrangementer, hvoraf de største er flagskibskonferencerne Ejendomsdagene og Boligdagene.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder