Sådan så det ud i masterplanen for fremtidens Tingbjerg - med 1.000 nye ejerboliger i boligområdet på vej. Illustration: SLA og Nrep.

Nrep vil bygge 1.000 ejerboliger i Tingbjerg

Boligområdet Tingbjerg nordvest for København kan meget vel stå over for massive forandringer de kommende år.

Således skriver Berlingske, at boligselskaberne FSB og SAB, der ejer jorden og de 2.300 almene boliger i Tingbjerg, har indgået et partnerskab med Nrep. En aftale, der betyder, at investeringsselskabet har forkøbsret på jord i Tingbjerg.

Desuden skriver avisen, at Nrep er klar til at investere et milliardbeløb i 1.000 nye ejerboliger i Tingbjerg, som optræder på regeringens såkaldte ghettoliste.

De 1.000 nye, private boliger bliver ejerboliger, og de skal bygges inden for det område, hvor der i dag ligger 2.300 almene lejeboliger. Efter planen skal de kommende boliger primært bestå af rækkehuse på mellem 80 og 125 kvm. Prisen bliver ifølge Nrep 2,5 millioner kr. for et rækkehus på 100 kvm.

Når samtlige nye boliger er opført i 2025, vil omkring 30 procent af Tingbjerg være private ejerboliger. De første boliger forventes at stå klar i 2021, skriver Berlingske.

Nrep er endnu ikke klar med de konkrete bygge- og boligplaner for Tingbjerg.

Læs også Nrep sælger 16 butikker og indgår samarbejde om butikscentre med ny partner





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder