Arkitemas kontor i Århus

Cushman Wakefield RED giver 10 bud på fremtidens kontorarbejdsplads

Ifølge Deloitte vil op til 70 procent af unge mennesker – såkaldte millenials – afvise at arbejde fast for en arbejdsgiver, men derimod arbejde freelance. Det hænger sammen med ønsket om en højere grad af frihed til at bevæge sig mellem forskellige arbejdsgivere, og det stiller andre krav til kontormiljøer.

Derfor skal virksomhederne være opmærksomme på fremtidens trends, hvis man gerne vil have de rigtige medarbejdere, skriver Cushman & Wakefield RED i en ny analyse. Her tales om en “koncertøkonomi”, hvor medarbejderne rejser fra sted til sted for at levere, deres ydelser.

– Den nye fragmenterede “koncertøkonomi” kommer også til at have indflydelse på traditionel erhvervskultur og ansættelsesforhold. Med så mange freelancere, som en del af medarbejderskaren, gælder det om at vise engagement over for alle medarbejdere uanset om de er fuldtidsansat eller midlertidigt ansat. Konstant forandring bliver den nye norm, skriver Cushman & Wakefield RED.

De 10 trends byder mere specifikt på intelligente bygninger, ansattes velbefindende, CSR, fællesskab, teknologisk bymiljø, co-working, den førnævnte “koncertøkonomi”, virtual og augmented reality, robotter og blockchain.

Læs mere i rapporten her

Læs også: Trods øget internethandel og nye indkøbscentre klarer detailhandlen sig fint i København

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder