Thomas Gottlieb og Peter Groth Engel

Profiler fra CBRE og Thylander går sammen som ny ejendomsrådgiver

 

Bag Gottlieb + Partners står Thomas Gottlieb, der i en årrække har været ansat hos CBRE med fokus på salg, udlejning, rådgivning og udvikling af erhvervsejendomme, og Peter Goth Engel, der har erfaring fra ledende poster i Thylander Gruppen og tyske Patrizia.

Værdibaseret ejendomsrådgivning er omdrejningspunktet for alle virksomhedens aktiviteter, og Gottlieb + Partners har som mål at blive en markant aktør inden for et-to år – med speciale i erhvervsejendomme til industri-, lager- og logistikvirksomheder.

– Vi hører fra vores kunder og netværk, at de i højere grad søger specialister inden for bestemte nicher, og her har vi rigtigt meget at byde på for industri- og logistikvirksomheder. Med vores analyseværktøjer hjælper vi lagertunge virksomheder, der er vokset ud af rammerne, eller som bor i forældede, ineffektive bygninger, med at identificere eller skabe intelligente, multifunktionsdygtige bygninger, siger Thomas Gottlieb fra Gottlieb + Partners.

Et mix af analyseværktøjer, workshops og interviews danner grundlag for udformningen af en konkret ejendomsstrategi. Selve eksekveringen af strategien kan også ske i et samarbejde med Gottlieb + Partners og de samarbejdspartnere, de har nøje udvalgt i deres store netværk – alt fra projektudvikling og finansiering til entreprenør- og arkitektvirksomhed, facility management mm.

Læs også: Cbre ansætter 3 nye medarbejdere





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder