Foto: NRE

NREP sælger 16 butikker og indgår samarbejde om butikscentre med ny partner

NREP mener, at der er uudnyttet potentiale i virksomhedens 7 butikscentre, og derfor har de valgt at gå sammen med StepStone om at udvikle centrene.

Der er tale om ikke-centrale butikscentre med fokus på dagligvarer: Trøjborg Centret og Veri Centret i Aarhus og Taastrup Torv, Vallensbæk Stationstorv, Frihedens Butikscenter, Lyngby Stationscenter og Holte Midtpunkt.

– Gennem yderligere investering, tæt samarbejde med lejere, lokale myndigheder og andre interessenter er det lykkedes os at forny disse centre og gøre dem attraktive for både kunderne, lejerne og fremtidige ejere, siger Thomas Riise-Jakobsen.

– Vi er glade for at komme på hold med NREP, som skal fortsætte med at administrere centrene. NREP har den bedste stab og ekspertise, samt gode resultater til at drive denne slags centre i Norden, siger Josh Cleveland, der er partner hos StepStone Real Estate.

I forbindelse med dette samarbejde meddeler NREP, at de frasælger 16 supermarkeder til JT Ross. De er alle udlejet til større danske dagligvarekæder.

NREP blev rådgivet af Cushman & Wakefield RED og Bruun & Hjejle i begge tilfælde. StepStone Real Estate blev rådgivet af Sadolin & Albæk, Plesner og Jones Day. JT Ross blev rådgivet af Lundgrens.

Læs også: NPV og NREP må droppe deres store plan for Herlev Bymidte og gå i tænkeboks





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder