Home Sydhavnen projektsalg fik flest nye kunder til Danske Bank i 2017

Lone Bøegh Henriksens 10 home-forretninger i københavnsområdet har for 2018 budgetteret med udlejning af 2000 projektboliger og salg af 1500. Salget af projektlejligheder i Lone Bøegh Henriksens butikker er primært samlet i home Sydhavnen projektsalg, hvilket har hjulpet den til at blive den butik i hele home-kæden, der har skaffet flest kunder til Danske Bank, som home er ejet af.

– Grunden til at det er os der ender med at vinde er, at vi har enormt mange kunder igennem forretningen. Dermed kan hver enkelt medarbejder generere flere handler og udlejninger, siger Lone Bøegh Henriksen.

Der er stor interesse for de nye projektbyggerier på trods af at nettotilflytningen til København ifølge boligsiden.dk ikke matcher nettotilflytningen. I København er der netto kommet 1.702 nye indbyggere, og hele 5.619 nye projektboliger i perioden 2014-2017.

– Selvom markedet for brugte lejligheder er vokset, bliver der bygget utroligt meget, og der bliver bygget flere boliger end der flytter mennesker til København, siger Lone Bøegh Henriksen.

Ikke desto mindre har Lone Bøegh Henriksen 18 medarbejdere i home Sydhavnen projektsalg til at håndtere kunderne der er interesserede i projektlejligheder. Her arbejder de med kvadratmeterpriser fra 33.000 kr. til et godt stykke over 100.000.

En af medarbejdere – Naja Bishoff Olsen – vandt også titlen for flest salg i hele home-kæden med omtrent 100 salg.

Læs også: Nettotilflytning til København matcher ikke det store antal projektboliger





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder