Calum ansætter ejendomsmægler som projektudvikler i København

Henrik Kjær Kristensen er ny projektudvikler hos Calum. Han får til opgave at købe byggeretter i København og sælge projekter til Calums kunder, men han skal også være med til at udvikle projekterne, før de bliver solgt.

– Vi har ansat Henrik som led i vores arbejde med at fastholde markedsandele i København. Vores fokus er stadig Nordjylland, men det er igennem de sidste fire år udvidet til Storkøbenhavn, hvor vi står med nogle meget store byggesager, og der er flere på vej, siger direktør Jakob Axel Nielsen til Estate Media.

Calum er bl.a. i gang med at udvikle Eksorcerpladsen ved DR Byen, ISS gamle hovedkvarter i Nordvest og den nye bydel Grønttorvet – i alt 75.000 kvm.

– Vi er glade for at få Henrik ombord, for han har en kommerciel tilgang til tingene, som vi har manglet. Derfor passer det godt med hans baggrund som ejendomsmægler. Han er god til at få ting ind og ud, siger Jakob Axel Nielsen.

Læs også: Home Sydhavnen projektsalg fik flest nye kunder til Danske Bank i 2017





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder