NCC i klassisk entreprenørfælde: Omsætning vokser men resultat falder

NCCs indtjening faldt i 2017 til 1,15 milliarder svenske kr. fra 1,34 milliarder svenske kr. i 2016. Samtidig steg omsætningen til 54,6 milliarder svenske kr. i 2017 fra 52,9 milliarder svenske kr. i 2016. I 2018 kommer virksomheden til at have stor fokus på besparelser.

NCCs indtjening var dermed i 2017 en kæmpe skuffelse. Det skriver den multinationale koncern i sit årsregnskab, der byder på et stort fald i indtjeningen samtidig med, at omsætningen er blevet øget. Det giver naturligvis en noget mindre indtjeningsgrad.

NCC har allerede skredet til handling og afskediget den tidligere CEO, og en ny er netop

– I 4. kvartal gik NCC i gang med at implementere foranstaltninger med henblik på at forbedre indtjeningsgraden, hvilket omfatter udviklingen af et program, der er rettet mod at reducere faste udgifter, hvilket skal skabe besparelser for 200 millioner svenske kroner, siger midlertidig adm. direktør, Håkan Broman.

Læs også: NCC sælger 9.500 kvm. hotel og kontor i Skejby til PensionDanmark

Læs også: NCC afskediger Peter Waagström efter skuffende resultat

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder