Bjergegade 14, Helsingør. Foto: Home Erhverv Nordsjælland.
Bjergegade 14, Helsingør. Foto: Home Erhverv Nordsjælland.

Gågadeejendom i Helsingør solgt for 27 millioner kr.

Den nyrenoverede udlejningsejendom i Bjergegade 14, midt i Helsingør Centrum er blevet solgt af Living Invest, der ejes af en lokal ejendomsinvestor, til DENA 9, der ejes af advokat Martin Leth Hansen, Boelskifte Advokater, og grundlægger af ingeniørfirmaet Gaihede, Ragn Gaihede. Ejendommen er købt for 27 millioner kr. og finansieret med et 2 procents lån i Realkredit Danmark.

Home Erhverv Nordsjælland står bag salget af ejendommen, der består af tre sammenhængende bygninger, der tilsammen dækker 21 fuldt renoverede boliglejemål i forskellig størrelse, med lejligheder varierende fra 35 kvm. til 140 kvm. samt en butik med facade ud mod Bjergegade, der er et af Helsingørs velbesøgte bystrøg, og tæt beliggende mod Axeltorv, byens handelstorv.

– Markedet for boligejendomme i Nordsjælland, er steget gevaldigt især det seneste år, og 2017 sluttede af med en rigtig flot omsætning på salgssiden, der nærmest efterlader markedet med mangel på salgsobjekter, påpeger Home Erhverv Nordsjælland.

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder