Netto i Dragør. Foto SG Nordic.
Netto i Dragør. Foto SG Nordic.

SG Nordic køber Netto-ejendom på 1.070 kvm. i Dragør

SG Nordic har netop købt en Netto på 1.070 kvm. på Møllevej i Dragør af udviklingsselskabet Innovater. SG Nordic samarbejder i forvejen med både Dansk Supermarked og Coop Danmark på lejersiden, og nu føjes endnu en – for SG Nordic – “core ejendom” altså til porteføljen.

Det engelske investeringsselskab har siden finanskrisen -2010 – opkøbt ejendomme over hele Danmark enten bestående af enkeltstående supermarkedsejendomme eller små centre.

– Dragør er en meget attraktiv by beliggende ikke langt fra centrum af København, og Netto har en stærk position i Dragør. Det er en særdeles velbeliggende supermarkedsejendom med en lang lejekontrakt udlejet til Dansk Supermarked. Den passer rigtig godt ind i vores strategi., og vi er meget glade for samarbejdet med både Dansk Supermarked og Innovater, siger Investment Manager Lars Pærregaard, SG Nordic.

SG Nordics generelle investeringskriterie er at investere i enkeltstående supermarkeder til over 10 millioner kr. eller i mindre butikscentre til over 40 millioner kr. Selskabet har aftaget Innovaters udviklingsprojekter adskillige gange tidligere.

Innovater har siden 2008 udviklet over 87.000 kvm. byggeri fordelt på 80 projekter til kunder over hele landet.

Læs også SG Nordic køber butikscentre af Innovater for 250 millioner kr.

Læs meget mere om SG Nordic i baggrundsinterviewet med adm. direktør Erez Karti i Estate Magasin i 2014 her

 

 

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder