Byggesocietetets nytårskur 2018.

500 var til nytårskur i Byggesocietetet – se video med formandens opfordring

– Lov mig nu, at I lukker op, når vi banker på, sagde Byggesocietetets formand i sin indledning til årets nytårskur, hvor mere end 500 beslutningstagere fra bygge- og ejendomsbranchen i hele landet mødtes for at ønske hinanden Godt Nytår i en tid, hvor der for de flestes vedkommende var tale om et kort pusterum ovenpå et meget travlt 2017.

Realkredit Danmark og Byggesocietetet havde inviteret professor Costas Markides fra London til København for at give et bud på, hvordan branchen selv kan medvirke til temaet “Shaping the Future”. Forinden havde Realkredit Danmarks cheføkonom Christian Hilligsøe Heinig givet et bud på det økonomiske klima i 2018. Han opsummerede pointerne således:

– Vores bud er, at vi kommer til at se et fortsat moderat opsving med fremgang på bolig- og erhvervsmarkedet. Prisvæksten forventes dog at blive mere afdæmpet i Københavnsområdet. Vi forventer lave renter også det næste års tid, men også en stigende risiko for hurtige rentestigninger.

Byggesocietetets formand opfordrede branchen til nu at løfte i fællesskab og ikke mindst til at bakke meget konkret og bredt op om Mipim på en helt ny måde. Se hans direkte opfordring til branchen i videoen her:

Byggesocietetets nytårskur 2018

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder