Esbjerg station. Banedanmark.
Banedanmark har 1.000 lejemål over hele landet.

LEA vinder administration af Banedanmarks 1.000 lejemål

Kombiterminaler, areallejemål og godsterminaler er nogle af kategorierne for de mere end 1.000 lejemål, som Banedanmark i september måned satte i offentligt udbud. LEA Ejendomspartner har nu vundet udbuddet.

Det er en unik kunde med unikke behov, og derfor passer de godt ind i vores forretning, hvor vi lægger vægt på skræddersyede løsninger. Vi har sat os ind i kundens behov og har sammensat et team, som matcher de kompetencer, Banedanmark har efterspurgt. Samtidigt er LEA landsdækkende og vi har stor ekspertise indenfor ejendomsadministration, rapportering og servicering af store kunder, hvilket selvfølgelig også har haft stor betydning for udfaldet, udtaler Troels Riis Poulsen, der er adm. direktør i LEA.

Den daglige administration af den store portefølje vil blive varetaget fra LEA’s kontor i Kolding. Afdelingschef, Henrik Sielemann, glæder sig til samarbejdet.

Teamet, der skal løse opgaven, tæller garvede ejendomsadministratorer, som har stor erfaring med administration af store og forskelligartede porteføljer. LEA Ejendomspartner hører til blandt landets største ejendomsadministrationsselskaber. Selskabet varetager både administration af ejer- og andelsboligforeninger samt investeringsejendomme. Kunderne er både private og offentlige ejendomsejere, og både danske og udenlandske.

Læs også Coor vinder ejendomsservice for 60 millioner kr. årligt for Københavns Kommune

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder