Peter Lassen og Jeppe Schønfeld Colliers International[1]
Direktionen i Colliers International i Danmark: Peter Lassen (th) og Jeppe Schønfeld.

Colliers vil fordoble EMEA-omsætning mod 2020

Colliers International er i fuld gang med at høste frugterne efter flere væksttiltag i 2017 herunder investeringen i hovedparten af den danske del af Colliers . Faktisk er målet, at omsætningen i EMEA skal fordobles frem mod 2020, og købet af det danske selskab har været et led i den strategi. Det betyder også, at det danske team nu kan trække på nye internationale ressourcer.

– Det har betydet kolossalt meget for os, at vi er blevet en integreret del af det internationale selskab. Det har givet os et helt nyt syn på, hvordan virksomheden og sagerne skal køres, hvor vi går efter at forene best practice fra hvert enkelt land, ligesom vi samarbejder meget mere på tværs af landegrænserne. Det er dejligt at være en del af en global virksomhed, der ønsker at investere i virksomheden. Blandt andet. har den nye majoritetsejer købt teams ud af CBRE og JLL i henholdsvis London og New York i løbet af de seneste 1-2 år ud over at have gennemført en lang række andre virksomhedsopkøb.

Colliers har et mål om at fordoble EMEA-omsætningen på 5 år fra 2015-2020.

I Danmark er der cirka 100 medarbejdere fordelt på 5 kontorer, og selskabet er ejet 70 procent af det globale Colliers International Group og 30 procent af den danske direktion og direktørgruppe. Vækstmålet omfatter også Danmark, hvor der løbende ansættes og vurderes yderligere strategiske opkøbsmuligheder.

Opkøbet har også betydet en betydelig udvidelse i 2017 blandt andet med tilførelse af følgende nye profiler i Danmark: Brian Køhl, Søren Jensen, Morten Jørgensen, Benedichte Bruun, Anne Elmbo, Kim Ritzau og Niels Schiander.

Læs hele artiklen om Colliers vækstplaner i det store årsnummer, hvor der også er meget mere læsestof om årets profiler. Du kan læse hele magasinet her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder