Havnehusene på Horsens Havn forventes at stå færdig i Q1 2020.

Heimstaden køber boligprojekt på Horsens Havn for 260 millioner kr.

Heimstaden har indgået aftale med RHB Development om købet af projektet Havnehusene i Horsens Havn. Her opføres 94 lejligheder samt en parkeringsgarage med ligelkedes 94 parkeringspladser.
Arealet udgør 10.300 kvm og transaktionen beløber sig til 260 millioner kr. og finansieres af egenkapital og byggefinansiering.
Det forventes at ejendommen står færdig i første kvartal af 2020.

– Horsens er en af Danmarks mest ekspansive kommuner nu hvor udviklingen af havnen tager fart. Kommunen er dygtige til at blande gammelt og nyt i byudviklingen og denne bygning ved havnekanten har en unik placering, siger Magnus Nordholm, der er vicedirektør hos Heimstaden.

Heimstaden har tidligere på året købt projektet Bjerglandsbyen i Brønshøj af RHB Development. Dengang var der tale om 11.300 kvm til 360 millioner kr.

– Det glæder os at fortsætte det gode samarbejde med RHB Development som også bygger projektet Bjerglandsbyen i København til os. Der er god kemi, og når parterne forstår hinanden bliver processen gnidningsfri, siger Tom Rasmussen, der er Head of Asset Management hos Heimstaden.

Gorrissen Federspiel har rådgivet Heimstaden.

Læs også: Heimstaden køber Bjerglandsbyen i Brønshøj for 380 millioner kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder