(Foto: Martin Håkan, Coverganda)

Citycon overtager Strædet i Køge fra TK Development

Selvom entreprenøren Brdr. Pedersen gik konkurs kort før åbningen af Strædet i Køge, har det ikke haft den store betydning for projektet med de 30 butikker og restauranter, der åbnede i september – et par uger senere end planlagt.

De foreløbige erfaringer hos butik- og restaurantejere på den nye shoppinggade Strædet i Køge har været positive. Nu overtager Citycon ejerskabet af Strædet fra TK Development, der har stået for byggeriet.

– Vi glæder os meget til at overtage Strædet. Vi oplever allerede en stor tilfredshed hos mange af de lejere, der driver forretning i Strædet. Rigtig mange er blevet mødt af stor interesse fra køgeborgerne, siger Jacob Bannor, Commercial Manager i Citycon.

– Citycon er en langsigtet og aktiv ejer med stor erfaring inden for ejendomme til detailhandel. Vores ambition er sammen med lejerne at skabe et brand, der er stærkere og mere meningsfuldt end “bare et indkøbscenter”: Et mødested som er en naturlig og livlig del af Køge til gavn for hele byen. Og de første måneder viser, at Strædet vil blive netop det, siger han.

En af de restauranter, der har oplevet interesse fra starten, er Bone’s.

– Interessen har været overvældende. Både da vi selv slog dørene op i april, men også efter resten af Strædet er åbnet. Åbningen af Strædet har givet et boost af liv til området, som vi tydeligt kan mærke på omsætningen. Ikke bare fredag og lørdag, som altid er fuldt booket, men også i hverdagene og til frokost. For os er der ingen tvivl om, at Strædet har trukket endnu flere folk til Køge, siger franchisetager Jonas Borup fra Restaurant Bone’s.

Hos modebutikken My Apartment er oplevelsen af den første tid i Strædet også positiv.

– Når man åbner en ny butik, er man jo altid nervøs. Kommer der nu nogen mennesker? Men reaktionen fra folk i Køge har været rigtig positiv. Åbningsdagene i Strædet var imponerende – her var proppet med mennesker. Men hverdagen siden har også været god, og vi ser generelt et stort potentiale. Strædet som koncept fungerer rigtig godt, fordi det hænger så godt sammen med byen, samtidig med at det tilføjer noget nyt, siger butiksbestyrer i My Apartment Anja Lund.

Læs også: TK Development: Konkurs udsætter åbning af Køges nye handelsstrøg

Læs også: Citycon har succes i Køge: 95 procent udlejet i Strædet





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder