Startup vil lave direkte kontakt mellem projektudviklere og boligkøbere

Ifølge Boligsiden.dk er salget af nybyggerier steget med over 60 procent siden 2015, og der har historisk set aldrig været så mange handler for projektsalg som nu.

Men iværksætterne Troels Feodor og Rasmus Brohl mener, at markedet og informationen omkring nybyggerier er alt for uigennemsigtig. De har med ejendomsportalen Nybygget.dk et mål om at give et fuldt overblik over samtlige projektbyggerier og forbinde købere og lejere direkte med bygherrerne.

– Selvom projektering og projektsalgene kører for fuld skrue er branchen stadig håbløst ”oldschool”, hvad angår markedsføring og overblik. De tunge drenge aka. bygherrerne betaler i dyre domme til reklamebureauer og ejendomsmæglere for at promovere deres projekter. I den sidste ende går det ud over slutbrugerne, som skal igennem flere forskellige enkeltstående websites for at finde frem til netop dét projekt de vil handle. Det vil vi komme til livs med et fuldt overblik over alle projektbyggerier sideløbende med, at vi vil tilbyde en softwareløsning, hvor køber kan handle direkte med bygherren. Tænk engang, at samtlige handler af projektsalg bliver reduceret med det vederlag som en mægler og reklamebureauet skulle have haft – det er da det, man vil kalde for en win-win, siger Rasmus Brohl, der tidligere har stiftet Home Connector, der udlejer og administrerer boliger i København og Aarhus.

Derudover lancerer nybygget.dk en udvidet guide til de boligsøgende som eksempelvis vil vise om der på nabogrunden bliver bygget en ejendomme på 10 etager samt give et overblik over hvilke daginstitutioner, indkøbsmuligheder, parkeringsforhold der kommer i det nyetablerede område. Bygherrer får desuden på platformen en softwareløsning som forbinder køber og sælger direkte med hinanden.

– Jeg stod selv overfor at skulle købe et projektsalg og blev skræmt over den minimale information, jeg kunne indhente i markedet. For mange er det en stor udskrivning at købe bolig og tilmed at købe noget som endnu ikke er opført, gør blot processen endnu mere usikker. Nybygget.dk vil give potentielle købere og lejere indsigt i andres erfaringer med både bygherren, området, kvaliteten af byggeriet m.v. – noget jeg selv havde ønsket fandtes, dengang jeg selv var i processen, siger Troels Feodor, stifter med baggrund i international marketing.

De to iværksættere vil inden udgangen af 2018 være aktive på flere af de nordiske markeder.

Læs også: Onlinebutik åbner fysisk butik på Købmagergade og investerer op mod 10 millioner kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder